Makelaarskantoor Barnsteen
Makelaarskantoor Barnsteen
Tim Stokman (partner) - Barnsteen Makelaars en Taxateurs
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Tim Stokman (partner)

Register Makelaar/ Register Taxateur

“Voor klanten door het vuur”

Als geboren en getogen Haarlemmer ben ik als Register Makelaar en Register Taxateur actief in de, naar mijn mening, mooiste regio van Nederland. Na een masterstudie Planologie aan de Universiteit van Amsterdam kwam ik in aanraking met de makelaardij, en ik was direct verkocht! Samen met Amber heb ik Barnsteen opgericht, en elke dag ben ik vereerd om onze klanten te begeleiden en te helpen bij de belangrijkste investering of verkoop in hun leven.

Kennis en kunde staan centraal in mijn werk. Ik zorg ervoor dat ik altijd volledig op de hoogte ben van de laatste marktontwikkelingen, zodat ik mijn klanten deskundig kan adviseren. Ik ga voor mijn klant door het vuur en streef te allen tijde naar het beste resultaat. Hierbij staat het persoonlijke contact met de klant voorop, zodat ik niet alleen als makelaar, maar ook als iemands adviseur in zijn wooncarrière kan bijdragen aan het verwezenlijken van hun woonwensen.

Vragen? Neem contact met ons op.

Heb je vragen over onze mogelijkheden? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:30 uur

"*" geeft vereiste velden aan