Makelaarskantoor Barnsteen
Makelaarskantoor Barnsteen
Tessa Heemskerk - Barnsteen Makelaars en Taxateurs
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Tessa Heemskerk

Aankoop coordinator

“Deze ervaring heeft mij geïnspireerd om zelf bij Barnsteen aan de slag te gaan.”

Als aankoop coördinator bij Barnsteen Makelaars en Taxateurs zorg ik ervoor dat het aankoopproces voor onze klanten soepel en efficiënt verloopt. Dagelijks houd ik het aanbod op de woningmarkt nauwlettend in de gaten en match ik, met behulp van Copaan, het beschikbare aanbod aan de specifieke wensen van onze klanten. Op deze manier kunnen onze klanten rekenen op een persoonlijke en gerichte aanpak bij het vinden van hun droomhuis.

Naast mijn coördinerende taken ondersteun ik ook onze makelaars bij hun voorbereiding op aankoopbezichtigingen. Ik zorg ervoor dat zij volledig voorbereid zijn met alle relevante informatie, zodat ze tijdens de bezichtiging onze klanten het beste advies kunnen geven en de aankoopstrategie kunnen afstemmen op de situatie.

De makelaardij is mij niet vreemd. Mijn ouders hebben meerdere keren gebruik gemaakt van de diensten van Barnsteen, zowel voor de aankoop als de verkoop van hun woningen. Door die ervaring van dichtbij te hebben gezien weet ik hoe belangrijk persoonlijke aandacht en deskundige begeleiding is in dit vak. Deze ervaring heeft mij geïnspireerd om zelf bij Barnsteen aan de slag te gaan, waar ik dagelijks met veel plezier meewerk aan het waarmaken van de woonwensen van onze klanten.

Vragen? Neem contact met ons op.

Heb je vragen over onze mogelijkheden? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:30 uur

"*" geeft vereiste velden aan